Група компаній Palche

Власне виробництво твердопаливних котлів, запасних частин та агрегатів

О компании

Торгова Марка «Palche»


Сучасному споживачеві зручно, коли його постачальник може запропонувати комплексні рішення. Торгівельна марка «Palche» створена в руслі цієї тенденції сучасного бізнесу.

Під одним брендом були об’єднані три напрямки:

? Дистрибуція запасних частин до комбайнів та ґрунтообробної техніки відомих європейських брендів.

? Виготовлення агрегатів, технічних деталей і вузлів до сільськогосподарської, снігоочисної, комунальної та іншої техніки.

? Виробництво твердопаливних котлів низькотемпературного типу для обігріву житлових, сільськогосподарських і виробничих приміщень.


Група компаній «Palche»
– це національний виробник, що зумів вийти на європейський ринок і успішно там працювати. Представництво торгівельної марки вже є в Польщі.

Серед клієнтів «Palche» – фермерські господарства та великі сільськогосподарські виробники країн Європейського Союзу. Свої здобутки представники ГК «Palche» з гордістю демонструють на виставках в Україні, Німеччині, Польщі та Італії.

Засновниками бренду «Palche» є компанії «Захід-Агросервіс Плюс» та «Грандпостач», що розпочали свою діяльність ще в 2002 році. Поступово завдяки наявності сучасної технологічної бази та колективу кваліфікованих фахівців продукція і загальний рівень обслуговування клієнтів був узгоджений з європейськими стандартами. 2015 рік став новою сторінкою в історії компаній. Це був час появи бренду «Palche» та запуску масового виробництва твердопаливних котлів.


Запасні частини ТМ «Palche»
: кращий асортимент, якість та ціна.

Кваліфікація та досвід наших фахівців дозволяє нам створювати найбільш актуальну на ринку пропозицію. Зручна онлайн-платформа і надійна система логістики дають можливість оперативно виконувати замовлення незалежно від місцезнаходження споживача.

Клієнтам пропонуються комплектуючі до зернозбиральної та кормозбиральної техніки, прес-підбирачів торгових марок CLAAS, JOHN DEERE, MDW, FORTSCHRITT, до ґрунтообробної техніки LEMKEN, NEW HOLLAND, FARMET, а також пластинчасті і трубчасті котки LEMKEN і FARMET.


Агрегати ТМ «Palche»
: власне виробництво, виконання індивідуальних замовлень.

В колективі Групи Компаній «Palche» працюють конструктори та інженери, що мають практику створення ефективних пристроїв і механізмів для сільського, лісозаготівельного та комунального господарства. Ми готові до реалізації індивідуальних проектів, гарантуючи високу якість виробів.

Споживачі можуть у нас придбати подрібнювачі деревини, снігоочисні машини, дорожні щітки, розкидачі добрив, зерноперекидачі та інші агрегати.


Котли ТМ «Palche»
: підвищена надійність, економність, 4 роки гарантії.

Реалізуючи концепцію торгівельної марки «діяльність в векторі потреб клієнта», конструктори «Palche» створили продукт, що максимально відповідає запитам сучасного українського ринку. Котли на твердому паливі «Palche» відрізняються оптимальним співвідношенням якості матеріалів і комплектуючих та ціни.

В серії котлів «Palche» є моделі, розраховані на різну площу обігріву від 80 до 550 квадратних метрів. Крім базової комплектації передбачена можливість придбання котлів з автоматикою, зворушувачем та терморегулятором.


З переконанням у взаємовигідних перспективах пропонуємо вам співпрацю!

Контакты
Название предприятия Група компаній Palche Короткое описание Власне виробництво твердопаливних котлів, запасних частин та агрегатів Город Луцьк Адрес Волинська область, с. Підгайці, вул. Довженка, 12
Тип компании Производитель Контактное лицо palche Телефон: +3806700xxxxx
Показати телефони